دوشنبه 30 شهريور 1405 - Mon 21 Sep 2026
  • هتک حرمت مقدسات بهای سنگینی دارد

  • سال وقوع بحران نفتی

  • بسکتبالیست‌های ایران سلام نظامی دادند / فیلم

  • فرمانده‌ای در کسوت روحانیت

  • پست شقایق دهقان برای شهدای دانش‌آموز میناب

  • حملات هوایی اسرائیل به نبطیه الفوقا / فیلم

  • بورس عربستان از موشک‌های یمن بی‌نصیب نماند

  • پزشکیان به نیویورک می‌رود

  • ۵ وسیله برهم‌زننده آرامش

  • شوک بزرگ به بازیکنان استقلال و پرسپولیس

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز یکشنبه ۲۹ شهریور

  • کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد

  • روایت روزنامه‌نگار ایرلندی درباره رزمایش جان‌فدا

  • پیروزی بسکتبال ایران مقابل چین / عکس

  • پرسپولیس باز خبر ساز شد / بازگشت ستاره عراقی

  • نگرانی صهیونیست‌ها از شکست‌های نظامی عربستان در برابر یمن / دست رد قاهره به درخواست ریاض؛ مصر وارد جنگ یمن نمی‌شود+ عکس

  • اسرائیل منفور جهانیان است

  • آمریکا و کشورهای منطقه خطا کنند، هدف قرار می‌گیرند

  • لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • گداییِ امنیت! / امنیت را کسانی گدایی می کنند که از پس جنگ بر نمی آیند...

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 273718
    تاریخ انتشار: 10/آذر/1400 - 13:29

    بهترین گزینه بازگشت دوجانبه به پایبندی به برجام است/ ما مسیری دیپلماتیک را در پیش گرفته ایم

    سخنگوی کاخ سفید در یک کنفرانس خبری بر قصد آمریکا به در پیش گرفتن مسیر دیپلماتیک در جهت حل و فصل مسئله هسته‌ای ایران تاکید کرد.

     بهترین گزینه بازگشت دوجانبه به پایبندی به برجام است/ ما مسیری دیپلماتیک را در پیش گرفته ایم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازایسنا،به گزارش پایگاه اینترنتی کاخ سفید، جن ساکی سخنگوی کاخ سفید در کنفرانسی خبری در پاسخ به این سوال که با توجه به اظهارات برخی مقامات اروپایی، مبنی بر این که دور هفتم مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین مثبت بوده اند، آیا آمریکا فکر می‌کند که ایران در این مذاکرات جدی است، گفت: ارزیابی این برای ما سخت است. بنابراین، قصد ندارم از اینجا چنین کاری کنم. گزارش‌ها و ایده‌های زیادی وجود دارند که درباره شان مذاکره می‌شود، اما ما قرار نیست به طور علنی مذاکره کنیم.

     ساکی ادامه داد: تمرکز ما بر بازگشت دوجانبه به پایبندی به برجام [توافق هسته ای]است. این بهترین گزینه در دسترس است. ما مسیری دیپلماتیک را در پیش گرفته ایم و این چیزی است که رابرت مالی و دیگران در حال پیش پردن آن هستند.

    اظهارات ساکی در پی این مطرح می‌شود که روز گذشته، هفتمین دور مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین پس از وقفه‌ای چند ماهه آغاز به کار کرد. ایران تاکید کرده است با هدف لغو کلیه تحریم‌های غیرقانونی و ناعادلانه آمریکا و رسیدن به توافقی خوب در این مذاکرات حاضر می‌شود. علاوه بر این، نتایج نشست دیروز کشور‌های ۱+۴ از سوی ایران و طرفیت مذاکرات مثبت ارزیابی شده است. کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا نیز پس از برگزاری نشست دیروز بر قصد دولت بایدن برای در پیش گرفتن مسیر دیپلماسی با ایران تاکید کردند.

    با این حال، اتخاذ رویکرد بازگشت دوجانبه به پایبندی به برجام از سوی آمریکا در حالی مطرح می‌شود که این آمریکا بود که به طور یک جانبه از این توافق خارج شد و ایران در پی آن و همچنین بدعهدی اعضای اروپایی برجام به صورت گام به گام تعهدات برجامی‌اش را کاهش داد و همچنان به همراه دیگر شرکای برجام عضو این توافق است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما